ARA:
-Sta Susana
- Sant Celoni
- Sant Jordi (L'atmella del vallés)
Ofertas en muebles baratos. Disponemos de comedores, dormitorios, sofas, armarios, sillas, mesas, recibidores y mucho mas en nuestra tienda de Sant Celoni
NOTÍCIAS
Ja ha arribat el NADAL
Al C.C Espais de Sta. Susanna.
Nova Imatge botiga Mobimark
Hem posat aquestes lones súper maques per què trobeu millor la botiga Mobimark del C.C Espais de Santa Susanna.

Sofà nou per Nadal. Ara és el moment
Ja estem preparant tot el material per fer els sofàs per què aquest Nadal gaudiu del millor confort amb la vostra família. Com ja veureu el nostre procés de fabricació és pràcticament fet a mà!

Afanya vós per demanar els vostres sofàs,
ja queden pocs dies per demanar o reservar el vostre sofà i que el podeu gaudir aquestes festes i esperar l'any Nou en el màxim confort!

SANTA SUSANA
La nova botiga de merkaganga, situada en el centre comercial ESPAIS Susanna, sota el edifici WINE PALACE, baixant les escales mecàniques, també disposa accés desde Parking subterrani gratuït; dona les gracies a clients, amics i col·laboradors , per la immillorable acollida que ha tingut, fet que ens ha animat a preparar una molt bona oferta en sofàs, sofàs-llit, descans per que aquests Nadals gaudiu del millor confort a un breu molt assequible.

Merkaganga, va neixar , a finals del 2010, en el pitjor moment de la crisi. Existien molts magatzems i fabricants que cesavan la seva activitat, tancaban magatzems, quedan un producte nou, de qualitat, amb molt bons preus, però que no tenian forma de arribar al consumidor final. Aixi doncs, varen anar recopilan aquest articles i els varem oferir en primer lloc en magatzems, a la nostre web i finalment varem obrir punts de venda especialistes.

Aquesta dinàmica a comportat que en la actualitat ens dediquin a esser especialistes en tot tipus de mobiliari per la llar, així com tapisseria i descans, oferint producte low cost de qualitat.

El nostre lema es: "El low cost no te que esser lleig o avorrit".

En definitiva oferint la possibilitat de aconseguir aquest productes, al públic final i també oferint el servei de entrega exprés, per qui no pugui esperar.

Bones noticies, estem treballant en la propera botiga del Grup merkaganga
OFERTAS
Ver todas las ofertas del mes.
FINANCIACIÓN:
Pregunta por nuestra financiación SIN INTERESES!
NUESTRO HORARIO
Sábados y Lunes de 10:00h a 13:00h y de 17:00 a 20:00h, Martes, Miércoles, Jueves y Viernes de 9:30h a 13:00h y de 16:30 a 20:00h.

Si tienes dificultades con nuestros horarios no dudes en llamarnos y nos ajustaremos a tu horario.
info@merkaganga.com
La Veu Creative @ 2011